Redactionele formule

Knack is hét nieuwsmagazine van Vlaanderen dankzij zijn uniek concept. Het geeft achtergrondinformatie over de actualiteit in binnen- en buitenland en wijdt daarnaast verder uit over samenleving, economie, sociale media en cultuur.

Knack biedt een kritische kijk aan op de actuele gebeurtenissen door bekende columnisten en opiniemakers aan het woord te laten.

Knack verschijnt iedere week met twee extra magazines: het entertainmentmagazine Knack Focus en het lifestylemagazine Knack Weekend. Een uniek totaalpakket die de volledige beleving aanbiedt.

Daarnaast komen er negen keer per jaar nog twee andere publicaties uit: Knack Extra en Bodytalk. In Knack Extra wordt iedere uitgave één bepaald thema extra uitgediept. Bodytalk is een gezondheidsblad. Beiden zijn geprint op luxepapier en de cover is gevernist.

Knack lezerspubliek

Het lezerspubliek van Knack is vooral de actieve bevolking uit de hogere sociale klasse. Knack-magazine richt zich vooral op mannen en vrouwen die een hogere opleiding gevolgd hebben en een actieve levensstijl genieten.

Kerncijfers Knack

Taal Nederlandstalig
Periodiciteit Wekelijks
Verschijningsdag Woensdag
Oprichtingsjaar 1971
Hoofdredacteur Bert Bultinck
LLP 451.199
Oplage 98.809 exemplaren

Het magazine

Handige links

Meer dan 30 magazines digitaal lezen

Nederlandstalig

Franstalig

Meld je aan